WYSIWYG Web Builder
camera's, vloggen, kosten....
10 April, 2023

Hey,

Naast hosting, ga ik kosten hebben voor de software waar ik deze site mee maak. Het is niet anders.

Ik ben ook veel tijd kwijt naar het zoeken naar een goed werkend video editing programma. Ik heb nu iets gevonden, waarvan ik denk dat ik er mee vooruit kan. VSDC. En natuurlijk kost dat ook geld, logisch.

Ik heb al gemerkt dat filmen met de smartphone niet de kwaliteit geeft die ik zou willen. Daarom ben ik al uit gaan zien naar betaalbare camera's. Is al snel €200 per camera. En voor een beetje leuke beelden denk ik toch aan twee stuks.

Statiefjes, microfoons, selfystick... Ja ja, we gaan er tegenaan  :)

En op termijn; een drone?

Maar goed, komende maand vakantiegeld...

website, youtube....
10 April, 2023

Hey,

Dit weekend veel gewerkt aan de website. Het is goed zoeken naar wat allemaal nodig is, en wat werkt. Zonder al te dure softwarepakketten te moeten kopen :)

Mijn site zelf zit bij Antagonist. Prima hosting, niet te duur.

De site maak ik met Wysywyg Webbuilder. Deze ken ik nog van jaren terug, en ben gestart met een trailversie. Komende maand zal ik wel moeten betalen, anders ist gedaan met updaten.

Voor de video's ben ik nog zoekende. Heel spannend hoeft dat niet te worden, tenminste: nu nog niet. De eerste staat op YT.

Tot de volgende!

Eerste!
09 April, 2023

Hey daar!

Het is nu pasen 2023, en ik zit in mijn belgisch appartementje. Hier ben ik bezig met voorbereidingen, om over een aantal jaar naar Portugal te kunnen verhuizen.

Gedurende deze periodehoud ik een blog en een YouTube kanaal bij. Voor ons beider vermaak, en als naslag voor ieder die dezelfde droom heeft.

Ik doe dat in nederlands en engels.

Bedankt om er bij te zijn!

2023 all rights reserved - marc@futurelifeportugal.eu